av Silje Egge sist endret 2022-09-16T12:09:02+01:00
Det er Black History Month og Lalla og Rahiima fra Krølltopp kommer for feire krøller i Bergen! Denne workshopen er for alle ungdommer mellom 13 og 16 år som ønsker å lære mer om krøller, kulturen og historien bak afroteksturert hår.
Mandag 24. oktober 17:00
Laksevåg bibliotek
Krølltopp er Norges største nettsted for krøller og afroteksturert hår! Krølltopp består av 5 damer som elsker å lage innhold for krøller, teste produkter, dele kunnskap og å hjelpe alle Norges krølltopper med å finne frem på sin hårreise. Jentene er nå aktuelle med serien "KRØLL" på NRK og reiser mye rundt og holder foredrag og workshops innen dette temaet.

Det blir:
- Round table (Panel) med tema "Krøller og identitet"
- Visning av kortfilm
- Praktisk moro med testing av produkter, teknikker og tips. Her blir det rom for å stille masse spørsmål!
- Laging av egne hårprodukter

Workshopen er for ungdommer fra 13 til 16 år.
Voksen- og ungdomsavdelingen på biblioteket vil være stengt for andre mens workshopen pågår.

Ung på biblio: Krølltopp til Laksevåg

• Mandag 24. oktober
  • Laksevåg bibliotek

Det blir:
- Round table (Panel) med tema "Krøller og identitet"
- Visning av kortfilm
- Laging av egne hårprodukter

Workshopen er for ungdommer fra 13 til 16 år.