av Kjersti Egge — sist endret 2022-11-03T09:37:51+01:00
Foredrag med Marit Lødemel på Laksevåg bibliotek.
Tirsdag 29. november 17:00
Laksevåg bibliotek

Marit Lødemel deltok på ledsagerprogrammet til Kirkens nødhjelp dro til Palestina våren 2022. Arbeidsområdet var Betlehem og landsbyene rundt. Formålet med programmet er å yte beskyttende nærvær, rapportere om brudd på menneskeretter og ikke minst, etter hjemkomst informere og dele erfaringer fra oppholdet. Som ledsager kommer enn tett på livet til små og store.

I dette foredraget vil hun rette søkelyset mot barnas situasjon.

Barn i Betlehem – om oppvekst på den okkuperte Vestbredda

Foredrag med Marit Lødemel på Laksevåg bibliotek.

• Tirsdag 29. november
  • Laksevåg bibliotek

I dette foredraget vil hun rette søkelyset mot barnas situasjon.