av Helene Madsen sist endret 2022-08-31T13:19:34+02:00
Kom på byttekveld på biblioteket!
Tirsdag 6. september 17:00
Loddefjord bibliotek

Glad i grønne planter? Har du en avlegger eller en stikling du kan avse, og ønsker du deg en ny i bytte? Denne tirsdagskvelden mellom kl. 17 og 19 kan du komme innom og bytte til deg grønne inneplanter i form av avleggere og stiklinger.

Har du høstet frø av noe du har dyrket i sommer tar vi veldig gjerne i mot det også til vårt frøbibliotek. Da kan noen andre få glede av dine frø, og dyrke noe til våren igjen! Vi tar imot både grønnsaks-, urte- og blomsterfrø.

Denne høsten har vi flere byttekvelder, hvis du ikke finner noe du vil bytte kan du ta med deg byttelappen på neste arrangement.
Oversikt over våre byttekvelder:
Tirsdag 6. september: Stiklinger og avleggere
Tirsdag 4. oktober: Brettspill og puslespill
Tirsdag 25. oktober: Kostymer
Tirsdag 6. desember: Julepynt

Alle arrangementene varer fra 17.00-19.00

Byttekveld: Avleggere og stiklinger av inneplanter

Kom på byttekveld på biblioteket!

• Tirsdag 6. september
  • Loddefjord bibliotek

Oversikt over våre byttekvelder:
Tirsdag 6. september: Stiklinger og avleggere
Tirsdag 4. oktober: Brettspill og puslespill