av Silje Egge sist endret 2021-10-27T12:32:31+01:00
Øv på å snakke norsk på Laksevåg bibliotek! Practice Norwegian at Laksevåg bibliotek!
Onsdag 8. desember 17:30
Laksevåg bibliotek

Bli med på norsktrening med frivillige fra Røde Kors og andre som lærer norsk. Tilbudet er gratis, og du trenger ikke melde deg på.

Onsdager 17:30-19:00.

Ta gjerne kontakt med biblioteket om du har spørsmål: laksevag@bergenbibliotek.no.

Welcome to Norwegian training at Laksevåg bibliotek. Speak Norwegian with other Norwegian learners and volunteers from the Red Cross. The Language Café is a free service for adults. No sign-up is required, and you’re welcome to join, regardless of your current skill level.

Every Wednesday from 17:30 to 19:00

Feel free to contact the library if you have any questions: laksevag@bergenbibliotek.no.

Språkkafé / Language café

• Onsdag 8. desember