av Silje Egge sist endret 2022-07-25T09:58:40+02:00
Bli med på et musikalsk bokbad av tekster som ble skrevet for musikk og som endte med å bli en roman som er dypt alvorlig og samtidig gir deg feelgood barndomsskildring.
Tirsdag 4. oktober 20:00
Laksevåg bibliotek

Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Berg (2022) er blitt en morsom og underfundig bok. I voksenlitteraturen kommer du ikke nærmere barnets blikk og eventyr, samtidig som den holder stø kurs og forteller sine historier på en liketil og velformulert måte.

Rune Berg (født 1976) er fra Giske utenfor Ålesund. Han er mest kjent som gitarist, produsent og låtskriver for bandene The Margarets og Number Seven Deli. Han har også vært musikalsk ansvarlig og kapellmester for Bikubesong på Det norske teatret, og i 2012 debuterte han som soloartist. Rune Berg har skrevet og produsert musikk for filmer og TV-serier, og har sitt eget studio under navnet Lydbroderiet.

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom høsten 2022.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Musikalsk bokbad

• Tirsdag 4. oktober