av Kjersti Egge — sist endret 2022-02-14T15:28:35+02:00
Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr har skrevet om to av Norges mest diskuterte drapssaker, og har gjennom sine bøker belyst nye sider av Baneheia- og Birgitte Tengs-saken.
Fredag 11. mars 16:30
Laksevåg bibliotek

11. mars kommer Bjørn Olav Jahr til Laksevåg bibliotek for en samtale om justismord og Baneheia-saken. Det vil også bli anbefalt andre bøker om temaet.
Samtalen ledes av bibliotekets litteraturformidler Kjersti Egge.

Ingen krav til påmelding, men for å være sikker på å få plass kan du melde deg på i forkant.

Demokratiets skyggeside - en samtale om justismord

• Fredag 11. mars
  • Laksevåg bibliotek

Samtalen ledes av bibliotekets litteraturformidler Kjersti Egge.