av Helene Madsen sist endret 2020-11-06T16:06:50+01:00
  • AVLYST - Familielørdag: Geitekillingen som kunne telle til ti- Musikalsk fortellerteater
  • 2020-11-14T14:00:00+01:00
  • 2020-11-14T14:30:00+01:00
  • “Geitekillingen som kunne telle til ti” er en av Alf Prøysens mest kjente og kjære fortellinger for barn. Forestillingen fremføres som musikalsk fortellerteater, og kommuniserer direkte med publikum gjennom en berg-og dalbane av fysiske ablegøyer, verbale blomster og matematiske krumspring. Klarer vår helt å telle til ti der han roter seg ut på landet, eller må publikum komme ham til unnsetning? En forestilling med masse humor om det å være annerledes og om å kjempe for egne ideer, selv når overmakten er stor, engasjerende formidlet av Peder Opstad.
Lørdag 14. november 14:00
Loddefjord bibliotek

Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks. deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer. Begrenset antall plasser.

Regi, dramatisering og musikk: Peder Opstad (Teater Grimsborken), fremføring: Peder Opstad, produsert av: Teater Grimsborken, arrangør: Unge Viken Teater, foto: Nils-Petter Aaland, illustrasjoner: Mari Watn.
Fra 3 år, ca. 30 minutter.

• Lørdag 14. november
  • Loddefjord bibliotek

Fra 3 år, ca. 30 minutter.