av Silje Egge sist endret 2021-02-26T14:58:31+02:00
Har du høyrt om Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Philip?
Lørdag 17. april 11:00
Laksevåg bibliotek

Roald Kaldestad har skreve fleire bøker om dei tre vennene, og nå inviterer han til musikk og møte med denne fine gjengen, saman med Stig Sandbakk og Roy Ole Førland. Dette blir full trøkk og fine forteljingar!

Passer frå 4 år. Varer ca. 30 minutt.

På grunn av koronasituasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres med kontaktinfo. Våre arrangement er for tiden forbeholdt personer bosatt i Bergen kommune.

Det er mulig å legge til flere deltagere under "Legg til flere" (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.
Skriv gjerne inn en melding om hvem som er i samme husstand, da kan vi plassere dere sammen!

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/laksevag-heavykatten

NB: Begrenset antall plasser. Antall tilgjengelige plasser kan endre seg i takt med koronasituasjonen.

Familielørdag: Heavykatten – Musikk og tre fine venner!

Har du høyrt om Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Philip?

• Lørdag 17. april
  • Laksevåg bibliotek

Passer frå 4 år. Varer ca. 30 minutt.

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/laksevag-heavykatten