av Guro Tolo — sist endret 2024-01-19T09:50:26+01:00
Katten Bo hadde det som plomma i egget før hunden flytta inn og tok plassen hans i senga til matmor.
Lørdag 9. mars 11:00
Loddefjord bibliotek

Då er det berre éin ting å gjere, nemleg å sjå om det finst husrom ein annan plass. Denne bildeboka er ei vittig, fargesterk og treffande bok om det å føle seg oversett. Gjennom å møte farane ute i verda blir Bo klar over kor fint han eigentleg har det heime saman med hunden og matmor.

Møt Bo og forfatteren Trude Tjensvold på dagens familielørdag!

Passer fra 4 år.

Familielørdag: Bo flyttar ut

• Lørdag 9. mars
  • Loddefjord bibliotek

Møt Bo og forfatteren Trude Tjensvold på dagens familielørdag!

Passer fra 4 år.