av Silje Egge sist endret 2021-02-26T14:58:27+02:00
Skuespiller Adele Lærum Duus leser sine favoritthistorier fra Anne-Cath. Vestlys bøker om Mormor og de åtte ungene.
Lørdag 20. mars 11:00
Laksevåg bibliotek

Kom og hør, da vel!

Forestillingen passer fra 3 år, varighet ca. 30 minutter.

På grunn av koronasituasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres med kontaktinfo. Våre arrangement er for tiden forbeholdt personer bosatt i Bergen kommune.

Det er mulig å legge til flere deltagere under "Legg til flere" (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.
Skriv gjerne inn en melding om hvem som er i samme husstand, da kan vi plassere dere sammen!

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/laksevag-mormor

NB: Begrenset antall plasser. Antall tilgjengelige plasser kan endre seg i takt med koronasituasjonen.

Familielørdag: Mormor og de åtte ungene med Adele Lærum Duus

• Lørdag 20. mars
  • Laksevåg bibliotek

Kom og hør, da vel!

Forestillingen passer fra 3 år, varighet ca. 30 minutter.

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/laksevag-mormor