av Arild Ness sist endret 2022-08-31T18:27:34+02:00
Se opp for supervulkaner som eksploderer og meteoritter som styrter! Møt monsterøgler så store som busser, hårete mammuter med store støttenner og ikke minst digre dinosaurer!
Lørdag 22. oktober 13:00
Laksevåg bibliotek
Reidar Müller og Sigbjørn Lilleeng har laget boka Supervulkaner og digre dinosaurer – den kjempestore boka om Norges kjempelange forhistorie. Nå kommer de til biblioteket for å ta oss med på en oppdagelsesreise i Norges enestående forhistorie.

Reidar Müller er geolog og en erfaren formidler av Norges forhistorie. I boka forteller han om alt som er spennende å vite om hvordan landet ble til, og tegneserieskaper Sigbjørn Lilleeng har laget masser av bilder til!

Passer for alle over 4 år som er interessert i dinosaurer og vulkaner.

Gratis, krever ingen påmelding.

Familielørdag: Supervulkaner og digre dinosaurer

• Lørdag 22. oktober
  • Laksevåg bibliotek

Passer for alle over 4 år som er interessert i dinosaurer og vulkaner.

Gratis, krever ingen påmelding.