av Birgit Bjørgum sist endret 2022-11-23T12:35:26+01:00
Er du klar til jul? Torsdag 8. desember skal vi ha et juleverksted hos oss der vi bruker kasserte bøker til å lage julepynt og julekort!
Torsdag 8. desember 16:00
Laksevåg bibliotek

Her kan man lage mange fine ting som man kan bruke til å pynte hjemme med, eller gi bort i julegave til de man er glad i.

For å bli med er det bare til å møte opp i voksenavdelingen på Laksevåg bibliotek torsdag 8. desember mellom 16:00 og 18:30.
Juleverksted er gøy for både store og små, så her er absolutt alle velkomne til å bli med for å skape litt julestemning sammen!

Juleverksted med kasserte bøker på Laksevåg bibliotek!

• Torsdag 8. desember
  • Laksevåg bibliotek