av Silje Egge sist endret 2022-06-01T10:23:54+02:00
Kjenner du Kira? Hun er en norsk-burundisk superhelt! Hun kan merke når folk er sårbare og trenger støtte og trøst, og navnet hennes betyr “god bedring”.
Lørdag 4. juni 11:00
Laksevåg bibliotek

Møt tegneserieforfatter Francine Mbanza Jensen, og bli med på superhelt-tegneverksted etterpå!

Arrangementet er et samarbeid med Bonusbarn Laksevåg og Unity Spark, og det er støttet av IMDi. Det passer for hele familien.

Kira - ingen dans på vaksiner

• Lørdag 4. juni
  • Laksevåg bibliotek