av Arild Ness sist endret 2022-11-21T15:55:59+01:00
  • Lær å brodere på klær
  • 2022-11-23T17:00:00+01:00
  • 2022-11-23T19:00:00+01:00
  • Liker du håndarbeid og har lyst å lære noe nytt? Da kan du komme på biblioteket og lære teknikker for å brodere fine mønstre på klær! Dette er en super måte å fikse klær og andre tekstiler som har fått små hull eller flekker.
Onsdag 23. november 17:00
Laksevåg bibliotek
Vi har alt utstyret som trengs for å komme i gang og bøker med mange forskjellige mønstre. På verkstedet lærer vi bort 5 ulike broderiteknikker.
Verkstedet er for voksne, og du trenger ikke ha erfaring med brodering fra før av. Det er begrenset antall deltakere.

Påmelding: send e-post til laksevag@bergenbibliotek.no med navn og telefonnummer.

Du kan også melde deg på i skranken på biblioteket. Vi sender bekreftelse på e-post til dem som får plass.

Lær å brodere på klær

• Onsdag 23. november