av Helene Sahlsten Madsen sist endret 2022-11-02T09:40:35+01:00
Bli med på oppvarming til lørdagens store D&D-arena.
Mandag 21. november 16:00
Loddefjord bibliotek

For å forberede oss og dere til Dungeons & Dragons-arrangementet på Hovedbiblioteket 26. november kan dere komme innom oss for å få hjelp til å lage karakterene deres. Vi stiller opp med Player’s Handbook og stor interesse. Det er ingen påmelding på dette, det er bare til å komme innom mellom 16.00-18.30 hvis dere vil ha hjelp.

Det blir også mulig med øvelseskamp mot andre spillere, hvis det er interesse for det.

Passer best fra 12 år og oppover.

LØRDAGENS STORE TURNERING FINNER DU HER.

Lag din karakter til D&D

Bli med på oppvarming til lørdagens store D&D-arena.

• Mandag 21. november
  • Loddefjord bibliotek

Passer best fra 12 år og oppover.

LØRDAGENS STORE TURNERING FINNER DU HER.