av Birgit Bjørgum sist endret 2022-12-01T12:15:51+01:00
17. desember har Laksevåg bibliotek vært åpent i to år, og bursdagen feires med flere aktiviteter for små og store! På selveste bursdagen inviterer vi til familieforestillingen "Eit hjarte til jul" med Line Dybedal og Mathias Marstrander.
Lørdag 17. desember 11:00
Laksevåg bibliotek

Eit hjarte til jul handler om Nora som er ni år gammel. Nora er syk og må få et nytt hjerte for å bli frisk, men kommer mamma fortsatt til å være glad i Nora med det nye hjertet?

I den hjertevarme juleforestillingen leser Line fra bildeboken sin Eit hjarte til jul, og Line og Mathias spiller musikk som Line har skrevet til historien.

Forestillingen passer for barn fra 5 år.

Laksevåg bibliotek 2 år: Eit hjarte til jul

• Lørdag 17. desember
  • Laksevåg bibliotek

Forestillingen passer for barn fra 5 år.