av Birgit Bjørgum sist endret 2022-11-24T17:25:01+01:00
17. desember har Laksevåg bibliotek vært åpent i to år, og bursdagen feires med aktiviteter for små og store!
Tirsdag 13. desember 20:00
Laksevåg bibliotek

For å gjøre stas på bursdagsbarnet har vi ordnet en gave til oss selv og området. Gjesten pakker ingenting inn og vi lekker som små barn som ikke kan holde på hemmeligheter - vi har invitert selveste Olaug Nilssen! Og som kirsebæret på kaka kan vi fortelle at det er bydelens egne Heidi Bøhagen som skal holde samtalen varm. Felles har de begge to at de har skrevet bøker inspirert av eget familieliv og er litteraturkritikere. Vi ser frem til en samtale om litteratur, litteraturkritikk og hva (bydels)biblioteket betyr for dem begge to!

Olaug Nilssen er forfatter, skribent og litteraturkritiker for Bergens Tidende. Hun har mottatt Brageprisen for Tung Tids Tale og Fritt Ords Pris for sitt bidrag til å belyse samfunnssituasjonen til funksjonshemmede i Norge.

Heidi Bøhagen jobber som programansvarlig på Litteraturhuset i Bergen, har gitt ut boken Feltnotater fra småbarnslivet og skriver anmeldelser av litteratur og podcaster. Bøhagen bor på Laksevåg, og engasjerte seg for å få biblioteket tilbake.

Laksevåg bibliotek 2 år: Olaug Nilssen til Laksevåg

• Tirsdag 13. desember