av Helene Sahlsten-Jensen sist endret 2024-01-23T14:12:27+01:00
På fredag blir det kino og verksted i barneavdelingen! Velkommen til planleggingsdag på biblioteket!
Fredag 26. januar 12:00
Laksevåg Bibliotek
12:00-14:00: Mummi-verksted

14:00-15:15: Kino: Mummipappas eventyr
Mummipappas eventyr (hentet fra filmrommet.no)
Mummitrollet ligger hjemme syk i sengen sin. Da er det godt å ha en pappa som kan holde seg med selskap med de utroligste eventyr. Endelig får Mummitrollet vite om Mummipappas spennende liv!
Vi får bli med på historien helt fra Mummipappa var bare et lite Mummibarn som bodde på barnehjem. Vi får se hvordan han først ble kjent med Snusmumriken, Hufsa, Mummimamma og mange andre kjente figurer.
Mummipappa tar oss med på de utroligste steder, til land langt borte og til havets bunn. Bli med på eventyr!
Passer fra 4 år
Norsk tale og norsk tekst
Varighet: 1 t 4 min

Planleggingsdag på biblioteket: Verksted og kino