av Helene Sahlsten Madsen sist endret 2023-01-12T10:49:15+01:00
Vi nordmenn elsker turklær av alle typer. Men turklær er dyrt å kjøpe så det har stor verdi å kunne reparere klærne slik at vi holder liv i de så lenge som mulig.
Tirsdag 14. februar 17:00
Loddefjord bibliotek
Ta med dine turklær som trenger å fikses, så skal vi vise deg hva du skal gjøre for å forlenge livet på de. På dette korte kurset blir det vist basisteknikker for slike reparasjoner.

Begrenset antall plasser. Påmelding innen 10.feb til kristi@bergenbibliotek.no eller i skranken på Loddefjord bibliotek.

Kursholder er Morten Wanvik, kjent fra Symesterskapet på NRK. #Wanviksyr

På Bergen Offentlige Bibliotek er vi opptatt av bærekraft, og vi tilbyr i vår en rekke kurs og foredrag som handler om reparasjon, gjenbruk og tekstilreduksjon.

Reparasjon av turtøy med Morten Wanvik

• Tirsdag 14. februar