av Helene Madsen sist endret 2022-04-08T12:31:11+02:00
Liker du klær, design, og å sy på maskin?
Tirsdag 19. april 15:00
Loddefjord Bibliotek

På denne workshopen over fire tirsdager får du sy ting som schrunchies, totebags, og prøve deg på upcykling av klær. Du får lære ulike teknikker for å designe og sy noe som har ditt helt unike uttrykk!
Workshop'en er for 5.-7.trinn, og vil være sosial og med avslappet stemning. Du vil kunne velge mellom ulike prosjekter etter hvilket nivå du er på, - nybegynner eller mer erfaren. Max 8 deltagere.

OM KURSHOLDER:
Judit Forthun er utdannet grafisk designer og illustratør, og jobber mye med tekstiler, upcykling av klær, synlige reparasjoner, broderi og andre kreative teknikker for å dekorere og designe særegne klær, sko eller accescoirer.

Tid: 19.04., 26.04., 03.05., 10.05 kl.15-17
Sted: Læringsrommet Loddefjord bibliotek
Påmelding: loddefjordbarn@bergenbibliotek.no

Kurset er støttet av Områdesatsingen i Loddefjord og Olsvik.

Søm og upcycling av klær (5.-7.trinn)

Liker du klær, design, og å sy på maskin?

• Tirsdag 19. april
  • Loddefjord Bibliotek

OM KURSHOLDER:

Tid: 19.04., 26.04., 03.05., 10.05 kl.15-17
Sted: Læringsrommet Loddefjord bibliotek
Påmelding: loddefjordbarn@bergenbibliotek.no

Kurset er støttet av Områdesatsingen i Loddefjord og Olsvik.