av Silje Egge sist endret 2021-10-07T13:07:23+02:00
Tegneserieskaper Jeanine El Khawand holder workshop for deg over 15 år som ønsker å lære å lage tegneserier.
Tirsdag 26. oktober 17:00
Laksevåg bibliotek
Jeanine El Khawand er billedkunstner, illustratør og animatør basert i Bergen og Beirut. I 2020 vant hun Stripeseriekonkurransen med tegneserien The Good Innvandrer, som har stått på trykk i flere av landets største aviser.

Workshopen vil gi en oversikt over de ulike elementene i tegneserier og historiefortelling, og hvordan du bruker dem. Ved slutten av workshopen vil deltakerne jobbe med å lage sin egen tegneseriestripe. Workshopen er åpen for alle. Du trenger ikke å være god til å tegne for å bli med. Alle kan lage tegneserier!
Workshopen vil holdes på engelsk.

ENGLISH:
Jeanine El Khawand is a visual artist, illustrator and animator based between Bergen and Beirut. She is the winner of the national comic strip competition (Stripeseriekonkurransen 2020) and her comics series “The Good Innvandrer” has been printed in various national newspapers.
Whether you are a big fan of comics, or a complete beginner, this workshop provides a space for anyone who wants to learn about creating comics.
The workshop will cover a quick overview of the diverse elements of comics and storytelling and how to use them. By the end of the workshop participants will work on their own three panel comic.

This workshop is open to everyone. You don’t need to know how to draw to join this workshop. Everyone can make comics!
The workshop will be held in English.

Tegneserieworkshop

• Tirsdag 26. oktober
  • Laksevåg bibliotek

Workshopen vil holdes på engelsk.

ENGLISH:

The workshop will be held in English.