av Silje Egge sist endret 2022-08-15T14:18:31+02:00
Bassist Erlend Markhus og gitarist og vokalist Symre Taugbøl Bang frå Griegakademiet i Bergen ynskjer å ta dykk med på ei reise gjennom jazzhistoria med hjelp av kjente og mindre kjente musikalske eksempel.
Tirsdag 1. november 20:00
Laksevåg bibliotek

"Me håpar denne kvelden etterlater deg med ei betre ide om kva jazz består av, og korleis sjangeren har utvikla seg gjennom ei rekke forskjellige stilarter dei siste 100 åra. Sjåast på Laksevåg Bibliotek tysdag 1. november!"

Tirsdag kveld på Laksevåg bibliotek: Musikalsk kræsjkurs i jazzhistoria

• Tirsdag 1. november