av Arild Ness sist endret 2023-01-17T10:20:42+01:00
Velkommen til forfattersamtale med Marie Tveiten! Er vi heldige får vi noen låter som bonus.
Tirsdag 21. februar 19:30
Laksevåg bibliotek
Det er helt vanlig at mine, dine og noen ganger våre flytter sammen og så blir alt familieidyll og lykke - eller? Romanen Bonus utforsker kjærligheten, individualisme og hverdagen.

Samtalen ledes av litteraturformidler Kjersti Egge.

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom våren 2023.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Fra låter til litteratur

• Tirsdag 21. februar
  • Laksevåg bibliotek

Samtalen ledes av litteraturformidler Kjersti Egge.