av Nettredaktør sist endret 2023-01-24T12:25:51+01:00
Ghulam Abbas bok "Gudfaren" er fortellingen om barndom, ungdom, veivalg og om nye valg.
Tirsdag 21. mars 19:30
Laksevåg bibliotek

Fra høyt oppe i underverdenen til gatenær ungdomsarbeider. Fra å organisere kriminalitet til å organisere fotballag. Han kan minne om jeg-et i Robert Frosts dikt The Road not Taken, at valget om å ta veien færrest velger, til slutt utgjorde hele forskjellen.

21. mars kommer Ghulam Abbas til Laksevåg for å fortelle om boka. Samtalen ledes av bibliotekets litteraturformidler Kjersti Egge.
Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom våren 2023.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Gudfaren

• Tirsdag 21. mars