av Arild Ness sist endret 2022-12-01T14:00:25+01:00
Hva snakker vi om når vi snakker om den største innvandrergruppen i Norge?
Tirsdag 10. januar 19:30
Laksevåg bibliotek
Ewa Sapiezynska har doktorgrad i sosiologi fra Universidad de Chile og mastergrad i latinamerikanske studier fra Universitetet i Warszawa. Hun har vært politisk rådgiver i regjeringen i Venezuela, akademiker i Chile og Polen og jobber i dag som seniorrådgiver OSCE. Hennes bok Jeg er ikke polakken din er en historie om fordommer, fremmedhet og utenforskap - men også om tilhørighet, håp og medmenneskelighet.

Samtalen med forfatteren ledes av bibliotekets litteraturformidler Joanna Pacula.

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom våren 2023.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Jeg er ikke polakken din

Hva snakker vi om når vi snakker om den største innvandrergruppen i Norge?

• Tirsdag 10. januar
  • Laksevåg bibliotek