av Nettredaktør sist endret 2023-01-17T10:19:52+01:00
Kristian Hellesund har vært involvert i flere aviser i bydelen og vil dele anekdoter og tanker rundt det å utgi og jobbe i en bydelsavis. Vi skal få historiske linjer og får vite mer om begivenheter og personligheter i vårt eget nabolag.
Tirsdag 14. februar 19:30
Laksevåg bibliotek

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom våren 2023.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Laksevåg sett fra lokalavisdesken

• Tirsdag 14. februar