av Kjersti Egge — sist endret 2022-11-21T11:49:30+01:00
Fins det noe bedre enn å bli lest høyt for? Kanskje å gå på konsert?
Tirsdag 6. desember 20:00
Laksevåg bibliotek

Denne tirsdagskvelden på Laksevåg bibliotek får du i pose og sekk når litteraturformidlerne Kjersti Egge og Oda Johnsen Longvanes leser høyt fra sine favorittekster og akkompagneres av vakker musikk fra Erlend Markhus og Symre Taugbøl Bang.

Velkommen til litteraturens lyd!

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom høsten 2022.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Litteraturens lyd

Fins det noe bedre enn å bli lest høyt for? Kanskje å gå på konsert?

• Tirsdag 6. desember
  • Laksevåg bibliotek

Velkommen til litteraturens lyd!