av Nettredaktør sist endret 2023-01-24T12:13:42+01:00
  • Tirsdag kveld på Laksevåg: Vi er ikke her for å ha det morsomt
  • 2023-05-02T19:30:00+02:00
  • 2023-05-02T20:30:00+02:00
  • Hils på Knut A. Pettersen, avdanket forfatter med skrivesperre. Beskyldt for overgrep, forsvart av sin kone. Han er invitert på festival, det er overgrepsanklageren også. På veien til dette endepunktet, møter vi et hav av andre mennesker og karakterer.
Tirsdag 2. mai 19:30
Laksevåg bibliotek

Nina Lykke er kjent for å slå mot middelklassen med den ene hånda og stryke karakterene sine med den andre. Denne kvelden skal vi finne ut hva som er så interessant med den norske middelklassen og se nærmere på hennes hat- og kjærlighetsforhold til de middelaldrene personene i egen litteratur.

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom våren 2023.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Vi er ikke her for å ha det morsomt

• Tirsdag 2. mai
  • Laksevåg bibliotek