av Nettredaktør sist endret 2023-01-24T12:31:49+01:00
Et kammerspill fra bygde-Norge utspiller seg i Anders Totlands nyeste roman.
Tirsdag 25. april 19:30
Laksevåg bibliotek

Visste du det ikke før, så får du vite det nå; arbeid i Den norske Kirke kan tydeligvis forberede deg på de fleste krumsvinger livet byr på. Og den du minst venter det kan begå drap. Situasjonskomedier møter krimlitteraturen i en humoristisk runddans.
25. april kommer Anders Totland for å fortelle om sin nyeste bok Til jord skal du bli.

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom våren 2023.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Til jord skal du bli

Et kammerspill fra bygde-Norge utspiller seg i Anders Totlands nyeste roman.

• Tirsdag 25. april
  • Laksevåg bibliotek