av Silje Egge sist endret 2022-08-15T14:17:50+02:00
Torill Karina Børnes kommer fra øya Sotra utenfor Bergen. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals reklameskole, og har tidligere utgitt romanserien Spinnesteinens løfte. Morild er hennes andre romanserie.
Tirsdag 27. september 20:00
Laksevåg bibliotek

Denne tirsdagen snakker vi om serielitteratur - elsket av leserne, hatet av kritikerne. Vi skal snakke om kvalitet i litteratur, om å ha et langvarig forhold til sine litterære figurer og historiefortelling.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Kvalitet i serieromaner (?)

• Tirsdag 27. september
  • Laksevåg bibliotek