av Lene Olszeth sist endret 2021-09-21T09:37:02+02:00
Kan voksne spise sjokolade når de vil? Kan voksne være oppe hele natta? Hvorfor må voksne tjene penger, og hva slags jobber kan man egentlig ha når man blir voksen?
Lørdag 25. september 13:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

55 56 85 00 (Sentralbord)

Det kan du få vite mer om når Anna Fiske kommer på besøk til biblioteket og tar for seg små og store spørsmål om voksenlivet. Og Anna er akkurat like hjertevarm, inkluderende og morsom som formidler, som hun er i bøkene.
Anna Fiske har skrevet og tegnet en lang rekke bøker for barn, blant andre favorittene Hvordan lager man en baby? og Hvordan begynner man på skolen? og hele Rabbel-serien. Hvordan er det å være voksen? er hennes nyeste bok.

Passer for barn 4+

Familielørdag: Anna Fiske: Hvordan er det å være voksen?

• Lørdag 25. september
  • Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A