av Arild Ness sist endret 2022-03-31T21:32:48+02:00
Hva tror du hadde skjedd hvis et storband med masse rare instrumenter hadde blitt dirigert av en gruppe oppfinnsomme barn? Har du lyst til å finne det ut? Kom på Sletten BibLab 2. april!
Lørdag 2. april 13:00
Sletten Biblab på Sletten senter

Bergen Improstorband er en kollektiv gruppe musikere og artister i Bergen med interesse for å eksperimentell improvisasjon i større grupper. Medlemmene har som vanlig med seg et uvanlig utvalg instrumenter, og publikum inviteres til å dirigere. Her er det publikum, store og små, som skal styre skuta!

Bergen Improstorband lar seg dirigere!

• Lørdag 2. april
  • Sletten Biblab på Sletten senter