av Lene Olszeth sist endret 2021-10-01T10:21:41+02:00
Kom innom biblioteket på onsdag kl. 12, for da serverer vi tomatsuppe!
Torsdag 14. oktober 12:00
Sletten Biblab, Sletten senter

Du kan også være med å lage pynt til biblioteket. Den flinke kunstpedagogen Kanyavee Smestad har verksted fra kl. 13:00 til 16:00. Det er ingen påmelding til verkstedet. Velkommen til garantert god stemning på biblioteket!

Dette arrangementet er en av mange kjekke ting som skjer på biblioteket på Sletten senter i høstferien. Vi feirer nemlig åpningen av et nytt og større Sletten BibLab - Bergens eneste barne- og ungdomsbibliotek!

Biblab åpner: Verksted med Kanyavee

Kom innom biblioteket på onsdag kl. 12, for da serverer vi tomatsuppe!

• Torsdag 14. oktober
  • Sletten Biblab, Sletten senter