av Lene Olszeth sist endret 2022-02-08T14:38:05+02:00
Hva vet du egentlig om Landås i gamle dager? Bli med på digital vandring - tørrskodd og under tak!
Mandag 28. mars 17:30
Landås bibliotek

Lokalhistoriker Helge Jensen tar oss med på en vandring i bilder og historier fra Landås før 1950. Denne kvelden får vi høre om Nordre Landås, billedhogger Sofus Madsen, Søre Landås og Sørebø.
Dette er del to av vårens to foredrag om det historiske Landås ved Helge Jensen.
Helge Jensen bor på Landås, og er lokalhistoriker og pensjonert naturfaglærer. Han holder flere ulike vandringer og foredrag om Landås, Bergen og Edvard Grieg.
Jensen er medforfatter på: LANDÅS – fra lystgårder og husmannsplasser til drabantby. Han har skrevet «BERGEN i Edvard Grieg tid» på Skald forlag, 2015.

Historiske Landås: Foredrag og digital vandring med Helge Jensen

• Mandag 28. mars