av Lene Olszeth sist endret 2022-01-29T12:58:34+02:00
Bli med forfatter Truls Synnestvedt og forlagsredaktør Jo Gjerstad på en nostalgisk vandring gjennom Landås i tekst og bilder.
Mandag 14. februar 18:00
Landås bibliotek

Samtalen tar utgangspunkt i boken "Drømmen om Landås", som utkom i oktober 2021.

Drømmen om Landås
Det var drømmen om en fremtid uten drypp fra taket og mus i spisskammerset.
En drøm om en moderne leilighet med to soveværelser og en snor å trekke i på badet.
Etter krigen gikk det en folkevandring fra de gamle bydelene til den nye drabantbyen Landås. I tusentall kom de, fra Sandviken, Nordnes, Nøstet og Møhlenpris. På Landås fant de hva de lengtet etter.
Det blir boksalg og signering.

Drømmen om Landås: Forfattersamtale med Truls Synnestvedt

• Mandag 14. februar
  • Landås bibliotek

Drømmen om Landås
Det var drømmen om en fremtid uten drypp fra taket og mus i spisskammerset.
Det blir boksalg og signering.