av Lene Olszeth sist endret 2021-10-04T13:43:21+02:00
Hva vet du egentlig om Landås i gamle dager? Bli med på digital vandring - tørrskodd og under tak!
Mandag 15. november 18:00
Landås bibliotek

Lokalhistoriker Helge Jensen tar oss med på en vandring i bilder og historier fra Landås før 1950. Vi er innom Søgården, Strimmelen, Mannsverk, Bolstad og, Øvre Sletten, før vi setter kursen nordover forbi Vestrebø, Nils Lundes Minde, Nordrehaug, Frydenbø, Ny-Landås og opp forbi Jonane til Lystgården igjen.
Dette er det andre av to foredrag om det historiske Landås ved Helge Jensen. Del 1 finner sted på Landås bibliotek 18. Oktober kl. 18.
Helge Jensen bor på Landås, og er lokalhistoriker og pensjonert naturfaglærer. Han holder flere ulike vandringer og foredrag om Landås, Bergen og Edvard Grieg.
Jensen er medforfatter på: LANDÅS – fra lystgårder og husmannsplasser til drabantby. Han har skrevet «BERGEN i Edvard Grieg tid» på Skald forlag, 2015.

Historiske Landås: Foredrag og digital vandring med Helge Jensen Årstad bibliotek

• Mandag 15. november
  • Landås bibliotek