av Lene Olszeth sist endret 2021-11-22T10:35:27+01:00
Avlyst grunnet få påmeldte
Tirsdag 23. november 10:00
Landås bibliotek

Ønsker du en praktisk gjennomgang av selvbetjeningsløsninger som finnes på helsenorge.no, der du får praktisk hjelp hvis det er noe du lurer på?
Norsk Helsenett har seminar på Landås bibliotek tirsdag 23. november der du kan lære mer om disse temaene.
Seminaret består av foredrag der ulike deler av Helsenorge blir gjennomgått, etterfulgt av en praktisk del der vi sammen lærer oss noen av selvbetjeningsløsningene på helsenorge.no.
Seminaret er gratis og inkluderer lunsj, kaffe, te og frukt.

Bindende påmelding innen 22.nov til : leneo@bergenbibliotek.no (eller i skranken på biblioteket)

AVLYST: Seniorseminar: Hvordan bruke helsenorge.no?

Avlyst grunnet få påmeldte

• Tirsdag 23. november
  • Landås bibliotek
Seminaret er gratis og inkluderer lunsj, kaffe, te og frukt.