av Lene Olszeth sist endret 2022-03-19T13:49:48+02:00
På grunn av mye sykdom må vi dessverre holde alle bibliotekene i Årstad stengt i dag, både Landås bibliotek og Sletten BibLab. Vi ønsker dere en riktig god helg, og vi gleder å se dere igjen til uken!
Lørdag 19. mars 13:00
Landås bibliotek

Så kommer Friskefrosk, Haremann, Revemor, Ulven, Villsvinet og Bamsefar og banker på. En etter en får de alle plass i den varme votten. Musikk fra landet de kommer fra klinger ut i den nattemørke skogen, toner fra Norge, Sri Lanka, Polen, Sverige, Pakistan, Vietnam og Russland. Alle får plass, selv om det knaker i sømmene.
Forestillingen er inspirert av et ukrainsk eventyr som også inspirerte Alf Prøysens Skinnvotten. Duc Mai-The spiller alle rollene med stor innlevelse og byr på fortellerteater på sitt beste. Duc er utdannet ved Teaterhøgskolen og har vært ansatt ved flere av landet største scener.
Varighet: 30 minutter. Passer for barn og unge fra 5 år.

AVLYST - Skinnvotten - fortellerteater

• Lørdag 19. mars
  • Landås bibliotek
Varighet: 30 minutter. Passer for barn og unge fra 5 år.