av Lene Olszeth sist endret 2021-09-10T14:44:02+02:00
Vegard Markhus kjem på besøk med Ei kjedeleg bok. Men kjedeleg blir det ikkje, det er nemleg alltid moro å høyre Vegard lese og fortelje!
Lørdag 6. november 11:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

55 56 85 00 (Sentralbord)

Guten som er hovudperson, syntes at boka han er med i er kjedeleg. Han vil heller over i ei spennande bok. Ei med farger i. Men når han klarar å rømme frå denne kjedelege boka, vil han inn igjen. Og no oppdagar han at han kan byggje med alt det kvite. Og så kan han fargeleggje. No er det moro å vere med i boka!
Frå 4 år

Vegard Markhus: Ei kjedeleg bok