av Lene Olszeth sist endret 2021-05-10T12:19:41+02:00
  • Vi puster fortsatt - Bokprat med Yohan Shanmugaratnam
  • 2021-05-26T19:00:00+02:00
  • 2021-05-26T20:00:00+02:00
  • «Denne boka er en tidskapsel. Den handler om rasisme og røtter, om oppveksten jeg og Norge har delt, og om hvordan vi begge har forandret oss etter drapet på Benjamin Hermansen, 11. september, 22. juli og drapet på George Floyd. Boka har også blitt en fortelling om forbudt kjærlighet, kameratskap og håp. Gjør hva dere vil med den, resten er opp til dere.»
Onsdag 26. mai 19:00
Landås bibliotek

55 56 85 00

Vi puster fortsatt er kåret til en av de ti beste norske bøkene i 2020 av Aftenpostens bokanmeldere. Den er en sterk og personlig bok om det moderne Norge – om rasisme, antirasisme, fortvilelse, håp og fellesskap. Forfatter og journalist Yohan Shanmugaratnam kommer til Landås bibliotek for å snakke om boken.
Yohan Shanmugaratnam (f.1979) er journalist i Klassekampen, hvor han har jobbet siden 2004. Han er utdannet samfunnsgeograf fra Universitetet i Oslo. Faren hans er fra Sri Lanka, der Yohan selv ble født, og moren er fra Japan. Han har vokst opp i Ås i Akershus, fra han kom til Norge seks år gammel.

Fotograf: Brian Cliff Olguin

Vi puster fortsatt - Bokprat med Yohan Shanmugaratnam