av Lene Olszeth sist endret 2021-05-20T11:23:49+02:00
Velkommen til åpningen av de 69. Festspillene i Bergen! Vi strømmer seremonien live i biblioteket, så kom og lytt sammen med oss.
Onsdag 26. mai 12:30
Landås bibliotek

55 56 85 00
Den tradisjonsrike åpningsseremonien byr på høytid og fest, taler og store kunstneriske øyeblikk.
På programmet står kunstneriske innslag, taler og selvsagt allsang av «Nystemten» og nasjonalsangen. Den prisbelønte trompetisten Tine Thing Helseth er konferansier, og på scenen får du blant annet se pianist Christian Ihle Hadland og musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester.

Strømmedag: Åpningsseremonien til Festspillene

• Onsdag 26. mai