Glemt passord?   Registrer deg her.
av Helene Madsen sist endret 2020-09-07T15:55:45+02:00
  • Familielørdag: Elleville dyrehistorier med Camilla Kuhn
  • 2020-11-28T11:00:00+01:00
  • 2020-11-28T11:30:00+01:00
  • Camilla Kuhn skriver noen av de aller morsomste bøkene for barn og er en herlig formidler. Hun kommer på besøk med to fortellinger om uheldige ting som kan skje når man skal hjelpe dyr som er i knipe: Egil og pappa treffer elgen og Jon og Flua. Det er nemlig ikke bare, bare å hjelpe verken fluer eller elger!
Lørdag 28. november 11:00
Loddefjord bibliotek
På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt.
PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/familielordag-elleville-dyrehistorier-med-camilla-kuhn

Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks. deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer. Begrenset antall plasser.

Familielørdag: Elleville dyrehistorier med Camilla Kuhn

• Lørdag 28. november