Glemt passord?   Registrer deg her.
av Helene Madsen sist endret 2020-09-07T16:14:37+02:00
Bli med forfatter og skuespiller Adele inn i det gamle doktorhuset der vi får høre den fascinerende historien om oldefar som var doktor i riktig gamle dager. Forestillingen bygger på bildeboka Oldefars ulveskinnspels, illustrert av Elisabeth Moseng.
Lørdag 31. oktober 11:00
Loddefjord bibliotek
På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt.
PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/familielordag-oldefars-ulveskinnspels-ndash-figurteater

Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks. deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer. Begrenset antall plasser.

Skuespiller, dukker, rekvisitt, scenografi: Adele Lærum Duus, regi: Annicke Gill, musikk: Hallvard Lærum, rekvisitt/scenografi/film: Roddy Duus og Jonas Duus.

Fra 5 år +, ca. 30 minutter.

Familielørdag: Oldefars ulveskinnspels – figurteater

• Lørdag 31. oktober
  • Loddefjord bibliotek

Fra 5 år +, ca. 30 minutter.