Glemt passord?   Registrer deg her.
av Helene Madsen sist endret 2020-09-07T15:43:16+02:00
  • Familielørdag: Prinsen med de triste øynene- eventyrteater
  • 2020-10-24T11:00:00+02:00
  • 2020-10-24T11:30:00+02:00
  • Bli med til eventyrverden og et land der det bor en konge og en dronning som har alt og mer til. Det eneste de mangler og som de ikke kan få, er en arving som kan ta over tronen. Kongen og dronningen tar til seg tjenestepikens barn og gjør ham til prins i kongeriket. Men hvorfor har prinsen så triste øyne når han får alt av ting man kan ønske seg?
Lørdag 24. oktober 11:00
Loddefjord bibliotek
På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt.
PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/familielordag-prinsen-med-de-triste-oynene-eventyrteater

Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks. deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer. Begrenset antall plasser.

Forestillingen handler om kjærlighetens kraft og hvordan den viser seg å være viktigere enn tingene man eier. Med og av Irina Marie Alræk og Mathilde Dokka Sveen.
Fra 4 år, ca. 30 minutter.

Familielørdag: Prinsen med de triste øynene- eventyrteater

• Lørdag 24. oktober
  • Loddefjord bibliotek

Fra 4 år, ca. 30 minutter.