Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2018-10-09T08:29:05+00:00
Marianne Stenerud og Gunhild Seim har tatt utgangspunkt i eventyret Prinsessen som gikk til jordens hjerte av Regine Normann og har laget en forestilling med der ord og musikk er tett vevet sammen. Forestillingen passer fra 4-11 år.
Lørdag 13. oktober 11:00
Loddefjord bibliotek

Kongen er trist. Han eier ingen glede lengre, men ved jordens hjerte vokser det en blomst som kan redde ham. Blomsten er gul som solen, og rød som blodet. Veien til jordens hjerte går gjennom de underjordiske sin verden, gjennom dvergenes rike, og gjennom ild og vann. Vil kongens datter, den gode og modige prinsessen klare å finne blomsten?

Denne forestillingen er et møte mellom fortellerkunst og lydkunst. Marianne Stenerud og Gunhild Seim har tatt utgangspunkt i eventyret Prinsessen som gikk til jordens hjerte av Regine Normann og har laget en forestilling med der ord og musikk er tett vevet sammen. Forestillingen passer fra 4-11 år.