Glemt passord?   Registrer deg her.
av Helene Madsen sist endret 2020-09-14T11:50:42+02:00
Vi snakker om de trygda hele tida. Hver uke på statskanalen sitter et begeistret publikum og roper «Stay trygda!».
Tirsdag 27. oktober 18:00
Loddefjord bibliotek

NB! På grunn av Covid-19 er det påmelding på dette arrangementet.

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/mimir-kristjansson-mamma-er-trygda

De har til og med fått sitt eget verb. Å nave, jeg naver, han navet, hun har navet. Mer enn 350.000 mennesker hever uføretrygd i Norge. En av dem er Marit Wilhelmsen. Dette er hennes historie. En fortelling om alvorlig sykdom, en familie som går i oppløsning, og om å foreta en klassereise bratt nedover.

Mimir Kristjansson (1986) er forfatter, politiker, journalist og samfunnsdebattant. I “Mamma er trygda” skriver han historien om sin mor, med kjærlighet og humor, men også brutal ærlighet og politisk brodd. Boken har høstet strålende kritikker. Det er en viktig innsideskildring av en samfunnsgruppe som ofte omtales, men som sjelden kommer til orde selv.

Mímir Kristjánsson: Mamma er trygda

• Tirsdag 27. oktober
  • Loddefjord bibliotek
NB! På grunn av Covid-19 er det påmelding på dette arrangementet.