av Arild Ness sist endret 2020-10-28T16:25:59+01:00
Arrangementet er dessverre avlyst!
Onsdag 9. september 18:00
Loddefjord bibliotek

NB! På grunn av Covid-19 er det påmelding på dette arrangementet.

Maks: 25 stykk.

Bare bok gjør ingen klok. En onsdag i måneden slår vi et slag for å kombinere teori med praksis, og viser deg noe kjekt du kan sysle med.

Denne onsdagen blir det soppkveld, med Ole Tjugen som er soppsakkyndig, og en skikkelig racer på å artsbestemme sopp. Hva trenger du å vite før du skal ut og sanke? Hva er gode matsopper, og hva bør du helst styre unna?

Onsdagssysler skjer i samarbeid med Områdesatsing Loddefjord.

AVLYST! Onsdagssysler #1: Lær om soppsanking

Arrangementet er dessverre avlyst!

• Onsdag 9. september
  • Loddefjord bibliotek

NB! På grunn av Covid-19 er det påmelding på dette arrangementet.

Maks: 25 stykk.

Onsdagssysler skjer i samarbeid med Områdesatsing Loddefjord.