Glemt passord?   Registrer deg her.
av Lasse Jørgensen sist endret 2019-10-07T17:07:00+01:00
Vi feirer den internasjonale spilluken! Vi varmer opp til lørdagen med en kjapp og enkel yatzy-konkurranse – med gevinster!
Mandag 4. november 12:00
Oasen bibliotek

55 56 54 08

Vi feirer den internasjonale spilluken med en enkel og gøy Yatzy-konkurranse på biblioteket. Spill en runde Yatzy, lever poengarket (med kontaktinfo!) i skranken, og vær med i trekningen av en Twist-pose! Gevinstene deles ut på spilldagsfeiringen lørdag 9. november.

Internasjonal spilluke ble startet av American Library Association, og har spredt seg langt utenfor hjemlandets grenser. Ukens målsetting er å la folk møtes og bli kjent gjennom felles spillopplevelser på biblioteket. Vi markerer uken med to spillrettede hendelser. I tillegg til Yatzy-konkurransen 4. november blir det spilldag med brettspill, kortspill og konkurranser lørdag 9. november.

Følg hendelsen på Facebook her.