av Lasse Jørgensen sist endret 2022-09-30T10:00:19+01:00
Filmvisning for barn fra 6 år.
Onsdag 12. oktober 12:00
Oasen bibliotek

5556 8500

Ainbo er en glad og aktiv jente født og oppvokst i en landsby i Amazonas dypeste jungel. En dag oppdager hun at skogen- den dyrebare regnskogen- er truet av ødeleggelse fra grådige mennesker som vil hugge den ned! Ved hjelp av beltedyret Dillo og tapiren Vaca, legger hun ut på en reise for å søke råd og hjelp fra den aller mektigste i Amazonas- den gigantiske skilpadda Motelo Mama. Veiledet av Motelo Mama og med hjelp av sine klønete venner Dillo & Vaca er Ainbo fast bestemt på å redde jungelen og folket sitt før det er for sent.

Tekst: Filmrommet.no

Filmen passer best fra 6 år.

SE TRAILER HER.

Følg hendelsen på Facebook her.

Høstferie-kino: Ainbo - Amazonas vokter

Filmvisning for barn fra 6 år.

• Onsdag 12. oktober
  • Oasen bibliotek

Tekst: Filmrommet.no

Filmen passer best fra 6 år.

SE TRAILER HER.

Følg hendelsen på Facebook her.