Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Lasse Jørgensen last modified 2017-01-26T09:11:52+00:00
En liten regndråpe en forestilling for de aller minste barna, fra 1-4 år. Barna får møte store, spennende, rare, fine og bittesmå lyder spilt på noen av verdens vakreste, mektigste instrumenter. Lydnivå er tilpasset bittesmå ører.
Lørdag 13. mai 13:00
Oasen bibliotek

55 56 54 43

En liten regndråpe en forestilling for de aller minste barna, fra 1-4 år. Barna får møte store, spennende, rare, fine og bittesmå lyder spilt på noen av verdens vakreste, mektigste instrumenter. Regndråpen av lyd som åpner forestillingen snor seg gjennom både kjente og glemte rim og regler om vann og sol, vær og vind, natt og dag som syr lydene sammen til en helhetlig, sansende opplevelse. Underveis i forestillingen opplever barna alle de spennende instrumentene på nært hold: Den skinnende blanke gongen, de ørsmå bjellene, de mektige syngebollene og mange, mange fler. Lydnivå er tilpasset bittesmå ører.

I samarbeid med Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor.

Vis interesse på facebook her!